Grup de lectura ‘Trabajo sexual con derechos’

Us convidem a la lectura i reflexió col·lectiva entorn el llibre Trabajo sexual con derechos. Una alternativa de despenalización de Gillian Abel i Lynzi Armstrong (editorial Virus). A partir del dijous 30 de març, cada dues setmanes a les 19 h a El Sotrac, la biblioteca crítica de La Cinètika.

Aquest llibre recull el testimoni de militants, acadèmiques i treballadores sexuals neozelandeses per analitzar l’impacte del model jurídic descriminalitzador vigent des de fa prop de 20 anys. Aquell canvi legal, únic al món, va ser fruit de la lluita de les pròpies treballadores sexuals i ha suposat una millora palpable en les seves condicions de vida, en la seva seguretat i en el debilitament de l’estigma. Òbviament, té limitacions i punts febles, que el llibre també discuteix i critica, però és útil per obrir altres imaginaris en els recurrentment limitats debats sobre la prostitució. A més, posa de relleu el potencial transformador de l’organització col·lectiva i autònoma, així com el d’una acció feminista inclusiva.

Serà interessant resseguir juntes els diferents apartats del llibre, posant en comú les reflexions, dubtes i descobertes que puguin sorgir al llarg de la seva lectura. El text, a més, es troba en lliure descàrrega a la web de l’editorial i si el voleu adquirir ho podreu fer a la biblio amb un petit descompte.

Us hi esperem!

Deixa un comentari